Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

A műanyag kiválasztás alapjai feldolgozáshoz II.

Amikor keressük a megfelelő műanyagot, szembesülünk azzal, hogy rengeteg féle anyag közül tudunk választani. Magasabb ellenállású, olcsóbb és kevésbé ellenálló, Uv álló, csak beltérre használható stb. Annak megfejtése, hogy melyik is a megfelelő számunkra, sokszor kihívás lehet.

A legutóbbi anyagunkban a műanyagok kémiai szerekkel szembeni ellenállásáról írtunk, most az UV sugaraknak való ellenállásuk megvizsgálásán keresztül segítünk a döntésben.

Műanyagok közül is beszélhetünk kültérre és beltérre használható anyagokról, az utóbbiak értelemszerűen azok, amelyeknek ellenállóbbnak kell lenniük a különböző környezeti hatásokkal szemben, úgy, mint nedvesség, napsugárzás stb.

Az UV álló műanyagokat tipikusan kültéren hasznosítjuk, hiszen ott vannak kitéve a leginkább a különféle környezeti hatásoknak, amelyek közül az egyik legkárosítóbb az UV sugárzás. Nem megfelelő védelem esetén a lemez elszíneződik, eltörik, nagyon gyorsan „elöregedik”. A különféle színezések miatt ma már a legtöbb műanyag rendelkezik valamiféle ellenállással az UV sugarak tekintetében, de sokszor közel sem olyan mértékben, mint amilyenre szükségünk lenne. Így a választás előtt mindenképpen érdemes megvizsgálnunk azt, hogy pontosan milyen helyen, mennyi ideig lesz az adott lemez kitéve.

Általában, amennyiben egy műanyag lemez megfelelő UV védelemmel rendelkezik, akár 10-15 évig is ellenáll a külső hatásoknak – de természetesen az sem mindegy, hogy milyen terméket készítünk belőle.

Rendkívül széles körben és kültérre jól felhasználható anyagok az UV védelemmel ellátott öntött PMMA (plexi) és extrudált PPMA, PET-G és polikarbonát.

Mindegyik jó választás lehet, mivel ellenállásuk a környezeti hatásokkal szemben magas, könnyű megmunkálásuk miatt pedig gyors megoldást jelenthetnek a legtöbb célra.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat