Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

A műanyag kiválasztás alapjai feldolgozáshoz III.

Amikor keressük a megfelelő műanyagot, szembesülünk azzal, hogy rengeteg féle anyag közül tudunk választani. Vannak azonban olyan mechanikai és viselkedésbeli tulajdonságok, amelyekáltalánosságban igazak a műanyagokra, és fontos tudnunk. Nézzük meg ezeket.

-A műanyagok mutathatnak anizotróp viselkedést

-A műanyagok mechanikai viselkedése függhet az anyagra kibocsátott feszültség mértékétől.

-A műanyagok mechanikai viselkedése függhet attól, hogy milyen hőmérsékleten, mennyi ideig vannak felhasználva.

-A műanyagok tulajdonságait befolyásolhatják a környezeti körülmények

-A műanyagok rugalmassági modulusa nem feltétlen ugyanaz nyomásnál és nyújtásnál

-A műanyagok rugalmassági modulusa jóval alacsonyabb, mint a fémeké

-A műanyagok idővel csökkenést mutatnak a szakítószilárdságukban, még statikus terhelés alatt is.

Mindezek mellett a hűtés, a különböző töltőanyagok és az üveg erősítéshasználata is hatással lehet a műanyagok viselkedésére. Ennek oka, hogy ezen anyagok használata további problémákat vethet fel, mivel végtelen lehet azon keverékek száma, amelyeket ilyen célra használnak. Pont ezért lehetetlen minden variációt egyesével megvizsgálnunk. Általánosságban azonban elmondható, hogy minél több az üveg vagy töltőanyag egy műanyagban, akkor:

–          annál nagyobb a szakítószilárdsága

–          annál kisebb a nyúlása

–          annál kevésbé ellenálló a víznek

–          annál nagyobb a rugalmasssági modulusa

–          annál opálosabb

–          annál alacsonyabb a hőtágulása

–          annál magasabb a vetemedési hőmérséklet

Azonban ezek az anyagok nem gyakorolnak hatást az anyag erősségére – hacsak nem nagyon jelentős arányban vannak jelen az anyagban -, kémiai szerekkel való ellenállására, valamint az időjárással szembeni ellenállásra.

Amennyiben bármilyen kérdése felmerül, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat