Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Hogyan ösztönözhetsz vásárlásra display-el?

Manapság hatalmas verseny van a cégek között, mindenki azért küzd, hogy az a márka, amelyet ő képvisel, minél jobban és minél hosszabb távon megragadjon a vásárlók fejében. De hogyan tudjuk ezt elérni?

Az eladás serkentésére – amely minden cégvezető legfőbb álma –, a legkülönfélébb eszközök állnak rendelkezésünkre. Ám az egyik legjobb és legköltségkímélőbb megoldás a plexi vagy polisztirol display-k használata, amelyek a legkülönbözőbb színekben és változatokban keltik fel a vásárlók érdeklődését.

Hogyan működik?

Egy dizájnos, megfelelő grafikai elemekkel ellátott display nemcsak felkelti a potenciális vásárló figyelmét, de ha valóban kreatívak voltunk, egyrészt vásárlásra ösztönöz, másrészt, hosszú távon is megragad az emlékezetében – így biztos, hogy nemcsak alkalmi, hanem visszatérő vásárló lesz. Ezek a reklámeszközök lehetnek pultok tetejére kitett hordozók, falra szerelhető tartók, álló tartók és még sorolhatnánk – de az biztos, hogy az egyik legjobb módszert jelentik arra, hogy felhívjuk a potenciális vásárlóink figyelmét.

Display-k az üzletekben:

Az akril vagy polisztirol POP display-t nagy sikerrel alkalmazzák üzletekben – ezek a logóval és felirattal ellátott hordozók nagy százalékban hozzájárulnak egy-egy termék eladásához, mivel egy ütős dizájn nagyon jól felhívja a termékre a figyelmet. Lehet szó akár egy ember nagyságú hordozóról, akár csak egy kis jelzőről, a megfelelő grafikai elemekkel ellátott display biztos sikert jelent!

Display speciális ajánlatok reklámozására:

Különleges ünnepek előtt, úgy, mint húsvét vagy karácsony, tudjuk, hogy jelentős mértékben megnövekedik a vásárlások száma – és az üzletek közötti, vásárlókért folyatott verseny is. Ebben a versenyben vonzóvá tehetjük termékeinket és üzletünket egy olyan figyelemfelkeltő display-el, amely hosszú távon is nyomot hagy a vásárló emlékezetében – így biztos, hogy nemcsak egyszeri vásárlásra ösztönözzük a vevőt.

Display-k a kereskedelmi rendezvényeken:

A különböző expokon, kiállításokon használt, pultokra kihelyezett display-k remek módot adnak az önreklámra, a cég termékének és szolgáltatásainak bemutatására. Emellett, elhelyezhetünk rajta olyan kis rekeszeket is, amelyek alkalmasak saját névjegykártyáink kitételére is. Ezt a fajta display is elérhető a legkülönbözőbb színekben és dizájnokban, így ha jó tájékoztató anyaggal töltjük fel, biztos a siker!

Az alacsony kivitelezési költségből előállítható akril vagy polisztirol hordozók a legjobb választást jelenthetik éttermek, bankok, hotelek számára is, szolgáltatásaik promótálására.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat