Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Mit érdemes tudnod a kartonplaszt lemezekről?

Egészen biztos, hogy az áruházakban járva Te is gyakran találkozol kartonplasztból készült POS reklámokkal. Ennek egyik oka, hogy viszonylag olcsó, ám kiválóan használható alapanyag, ezért kis költséggel profi reklámhordozókat készíthetsz belőle.

De mit is érdemes még tudnod az anyagról?

A kartonplaszt tulajdonképpen egy cellás polipropilén lemez, amely számos előnnyel rendelkezik, ezért szívesen használják csomagolások, valamint különféle dekorációk elkészítéséhez.

Könnyen megmunkálható, flexo nyomtatással kiválóan nyomtatható.

A kartonplaszt kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik ( pl. víz-és nedvesség taszító, ellenáll a hőmérséklet ingadozásnak és számos kémiai vegyszernek, hajlítható, nem törik és nem szakad el), emellett súlyra könnyű, és számtalan színben, valamint vastagsában vásárolható meg.

Előszeretettel használják őket különféle csomagolások, tárolók elkészítéséhez, elsősorban beltéren használatos hirdetőtáblák, figyelmeztető táblák, valalmint világító dobozok elkészítéséhez. Gyakran találkozhatunk az anyaggal térelválasztó elemként, vagy például védő felületként is (falak előtt).

Amennyiben beltéri,  egyedi, színes, könnyű súlyú reklámhordozóban vagy tárolóban gondolkozol, mindenképpen jó választás számodra.

Szeretnél még többet megtudni a kartonplasztról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat