Mit érdemes tudnod a kartonplaszt lemezekről?

Egészen biztos, hogy az áruházakban járva Te is gyakran találkozol kartonplasztból készült POS reklámokkal. Ennek egyik oka, hogy viszonylag olcsó, ám kiválóan használható alapanyag, ezért kis költséggel profi reklámhordozókat készíthetsz belőle.

De mit is érdemes még tudnod az anyagról?

A kartonplaszt tulajdonképpen egy cellás polipropilén lemez, amely számos előnnyel rendelkezik, ezért szívesen használják csomagolások, valamint különféle dekorációk elkészítéséhez.

Könnyen megmunkálható, flexo nyomtatással kiválóan nyomtatható.

A kartonplaszt kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik ( pl. víz-és nedvesség taszító, ellenáll a hőmérséklet ingadozásnak és számos kémiai vegyszernek, hajlítható, nem törik és nem szakad el), emellett súlyra könnyű, és számtalan színben, valamint vastagsában vásárolható meg.

Előszeretettel használják őket különféle csomagolások, tárolók elkészítéséhez, elsősorban beltéren használatos hirdetőtáblák, figyelmeztető táblák, valalmint világító dobozok elkészítéséhez. Gyakran találkozhatunk az anyaggal térelválasztó elemként, vagy például védő felületként is (falak előtt).

Amennyiben beltéri,  egyedi, színes, könnyű súlyú reklámhordozóban vagy tárolóban gondolkozol, mindenképpen jó választás számodra.

Szeretnél még többet megtudni a kartonplasztról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat