Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Hogyan marad az akril kifogástalan állapotban?

Ahhoz, hogy akril alapanyagból készített termékeid hosszú ideig kifogástalan állapotban maradjanak, fontos a rendszeres és megfelelő tisztítás. Mivel az akril gyakrolatilag az üveg tartósabb variációja, fontos az, hogy ugyanolyan módon tartsuk megfelelő állapotban. Azonban figyelj a részletekre, ugyanis az akril nem minden tisztítószerrel tisztítható.

Tisztítás

Az akril a nagyon erős tisztítószerek hatására könnyen megrongálódhat. Használj egyszerű, boltban kapható tisztítószert vagy enyhén szappanos vizet azért, hogy eltávolítsd a felszínre tapadt koszt. Érdemes a tisztításhoz mikroszálsa kendőt használni. Amennyiben olyan makacsabb szennyeződés van a felületen, mint olaj vagy zsír, használj kerozint.

Minden oldószert tisztán egyengess el, friss vízzel, és töröld a felületet szárazra, hogy ne alakuljanak ki foltok a felületen. Ha akril lemezt tisztítasz, soha ne használj ammóniát, acetont, szén-tetrakloridot vagy gázolajat.

Tárolás

Amint a legtöbb anyagot, az akrilt sem szabad kitenni túlzottan szélsőséges hőmérsékletváltozásnak. Ne tárold olyan helyen, ahol közvetlen napsütésnek van kitéve, ugyanis ez az anyag deformálódásához vezethet.

Felület helyreállítása

A karcok, az opálosodás, és egyéb kisebb sérülések könnyedén eltüntethetőek az akril felületéről. Ahhoz, hogy a homályos részeket ismét fényessé tedd, a kisebb karcokat pedig eltüntesd, políroznod kell az anyagot.

Ehhez használj megfelelő, puha mikroszálas kendőt, és megfelelő polírozószert. Valio-Shine polírozóink könnyen segítenek Neked a kisebb és nagyobb sérülések eltüntetésében is.

Statikus elektormosság csökkentése

Az akril lemez természetes áramvezető képességgel rendelkezik. A statikus elektromos töltéseket könnyen létrehozhatják az anyagon lévő szennyeződések és a levegőben lévő törmelékek.

Ahhoz, hogy ezt csökkentsd, használj antistatikus tisztítószert, és puha rongyot. Ez segít a lemez semlegesítésében, valamint a szennyeződések gyors megtapadásának csökkentésében.

Szeretnél többet megtudni az anyagról? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat