Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Minden, amit érdemes tudnod az akrilról

Mi az akril, és mire is használják pontosan?

Az akril egy átlátszó, termoplasztikus műanyag, amelyet legtöbben plexiként ismernek. Sokmindenben hasonlít a polikarbonáthoz, például mindkettőt szívesen használják üvegezési munkálatokhoz. 1928-ban gyártották először, és évvel később már piacra is dobták.

Az összes műanyag lemez közül ez a legtisztisztább, és esztétikailag leginkább tökéletes anyag. Ezen tulajdonsága miatt főként reklámdekorációs célokra, valamint üvegezéshez használják. Ezentúl lencsék, orvosi eszközök, LCD kijelzők, valamint bútorok elkészítéséhez is népszerű alapanyag.

Számtalan színben elérhető, és a polikarbonáttal ellentétben nem tartalmaz semmilyen káros anyagot, azonban kevésbé ellenálló annál. Olykor előfordul, hogy a két anyagot együtt használják, azaz a polikarbonát szerkezetre kívülről akril borítást raknak, így növelve a polikaronát karcállóságát, és az akril ellenállását a külső hatásokkal szemben.

A plexit a fenti okok mellett azért is szeretik, mert költséghatékony megoldás, és könnyen elérhető bármely változata.

Ahogy írtuk már feljebb, termoplasztikus anyag, ami azt jelenti, hogy jól reagál a hőre – az olvadási hőmérsékletet elérve folyékonnyá válik, így könnyen felveszi a kívánt alakzatot, sőt, hűlés után, újra felmelegítve ismét könnyedén formázható.

Emellett egyszerűen vágható, hajlítható, és 3D nyomtatásra is kiválóan alkalmas.

Nem tartalmaz semmilyen toxikus anyagot (pl. BPA), így semmilyen károsító hatással nem rendelkezik.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat