Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Mi az a hablemez?

A hablemez, vagy habosított maggal rendelkező lemez egy erős, könnyű súllyal rendelkező anyag, amely könnyen vágható, és számos formába alakítható. Legfőképpen nyomtatott grafikák hordozójaként használják őket, valamint képkeretként.

Előfordul, hogy építészeti elemként is alkalmazzák őket, mivel egyszerűen installálható, és könnyen áthelyezhető, emellett kiválóan szigetel.

A hablemezek általában három rétegből állnak, a legbelső egy polisztirén vagy poliurethan hab, a legkülső réteg pedig általában valamilyen papír, vagy műanyag, esetleg alumínium.

Számos márkanéven találhatóak ma már hablemezek a piacon, van köztük merevebb és kevésbé merev verzió, van nagyobb ellenállással rendelkező, vagy csak beltérre használatos.

Mindegyik típus kiválóan alkalmas ragasztásra, azonban, mielőtt munkához látunk, mindenképp nézzünk utána, milyen típusú ragasztót bír el az anyag (oldószer alapú, vagy vízbázisú).

Mikorra melyik hablemezt ajánljuk?

Kapa Plastegy új, kiváló minőségű habtábla, amelykönnyű súlya és magas fokú ellenállása miatt rendkívül közkedvelt. Az anyag stabilitását a belsejében lévő polyurethán hab-mag biztosítja, sima és egyenletes felszínét pedig a műanyag bevonatos cellullóz karton bevonat.

Ellenáll a nedvességnek, szakadásnak, a hőmérséklet változásnak és az UV-sugárzásnak.

polyurethán hab-magot tartalmazó Foam-X kiváló súlystabilitási aránnyal rendelkezik, sima felszíne – amelyet többrétegű papír bevonat biztosít – és tartóssága miatt kifogástalan alapanyag beltéri reklámhordozókelkészítéséhez. Közkedvelt megoldás felfüggesztett táblák, POP/POS reklámok, display-k, kirakati dekorációk és képkeretek előállításához. Az anyag kézi szerszámokkal könnyedén megmunkálható!

A hagyományos habosított PVC ideálisan felhasználható a reklámiparban (pl. reklámtáblák, standok), építészetben, ipari területeken, valamint a nyomdaiparban digitális nyomtatásnál.

Szívesen megtudnál az anyagokról többet is egy személyes tájékoztató keretén belül? Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@valiosolutions.hu email címen keresztül, és  lehetőséget biztosítunk rá.!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat