Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Betiltja az Európai Parlament egyszerhasználatos műanyag termékeket

Az Európai Parlament elfogadta az eldobható műanyagok betiltásáról szóló javaslatot, így hamarosan egy lépéssel közelebb kerül a megvalósítása. A tiltás olyan termékekre vonatkozik, amelyeknek vannak egyéb, könnyen megvalósítható alternatívái, mint például a szívószálak és evőeszközök.

A javaslatot legtöbben támogatták: 560-an igennel szavaztak és 35-an nemmel. Az Uniós tagállamok megadták támogatásukat, de még meg kell szavazni az intézkedést, hogy 2021-ben érvénybe léphessen.

A tiltás sok műanyag termék gyártását befolyásolná, például műanyag evőeszközök, ételdobozok, szívószálak és keverők. A műanyag háztartási eszközök nem lennének teljesen betiltva, de más, nem szennyező anyagokból kell majd azokat gyártani, ha lehetséges.

Címkézett termékek

A tiltás nem fog vonatkozni minden termékekre, de új címkézési szabályok fognak vonatkozni a műanyag címkével rendelkező termékekre, emellett a gyártókat szigorúbb szabályzatok fogják korlátozni, hogy minimalizálódjon hulladék mennyiség. 

Az elfogadott törvény emellett azt tűzte ki célul, hogy 2025-re a műanyag palackok 90%-a újrahasznosított anyagból legyen készítve, emellett korlátoznák a vizekben leggyakrabban előforduló hulladékok termelését.

Töbmillióba kerül a változás

Az EU számításai szerint a változás 259-695 millió euróba fog kerülni évente az uniónak. A Parlament szerint a legyártott műanyagok száma ma 20-szor nagyobb, mint az 1960-as években.

A javaslat ’Segíteni fog elindulni az egyszerhasználatos műanyagok felől egy olyan irányba, ahol kevesebbet fogyasztunk, jobban tervezett termékeket használunk fel többször, és tisztább környezetben élünk’, mondta Margarete Auken, a zöldpártiak egyik törvényhozója. ’Következő lépésnek el kell távolodni a szemétre alapuló életmódtól’.


Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat