Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Polikarbonát vs. PET-G

Mindkét anyagot strapabírásukért és gyönyörű optikai tisztaságukért szeretik. Ennek a két kulcsfontosságú tulajdonságnak köszönhetően a polikarbonát és a PET-G tökéletes alternatívái a hagyományos akril lemeznek vagy az üvegnek mind otthoni és kereskedelmi felhasználásban, ahol a biztonság és védelem a legfontosabb szempontok. Habár első ránézésre nagyon hasonlónak tűnnek, különbségeik mégis meghatározzák, melyik az ideálisabb bizonyos applikációknál.

Polikarbonát

A Polikarbonát (PC) műanyag természeténél fogva víztiszta, hőre formázható anyag. A piacon sok színben elérhető, de maga a nyers anyag szinte annyira átlátszó, mint az üveg. Ránézésre nagyon hasonlít az akrilra, de a polikarbonát sokkal erősebb, és jobban bírja az extrém hőmérsékleteket (155 °C-on olvad).

Hihetetlenül magas teljesítményű anyag, elképesztő erősséget és tartósságot mutat, miközben esztétikus is. Az üvegnél 200-szor erősebb, ezért szinte törhetetlen, és magas ütőszilárdsággal rendelkezik, ezért kitűnő választás, ha a legigényesebb környezetbe kell átlátszó műanyag. Általában biztonsági üveget, bevonó réteget, hajóablakot, ipari gépek átlátszó védőburkolatát, reklám hordozót készítenek belőle.

A polikarbonát emellett nagyon sokoldalú: termoformázható, vágható, fúrható és ragasztható szinte minden igény szerint.

Habár fantasztikus anyag, a polikarbonát mégsem tökéletes: UV fény hatására idő során besárgul, ami miatt veszít esztétikai értékéből. Ezen kívül nehezebben lehet megmunkálni, mint a többi műanyag lemezt, és az ára is kevésbé gazdaságos. Ezen a területen a PET-G-nek van előnye, mint polikarbonát alternatívának.

PET-G

A PET-G átlátszó, könnyen formázható műanyag, a nagyon népszerű PET műanyag egyik fajtája. Gyártása közben glikolt adnak a PET-hez, aminek köszönhetően szinte törhetetlen lesz, és nem kristályosodik. Ütőszilárdsága körülbelül 70%-a a polikarbonátnak, de ennek ellenére mégis nagyon erős, ha az extrudált akrilhoz vagy üveghez hasonlítjuk. Gazdaságosabb, mint a polikarbonát, ezért népszerű választás általánosabb felhasználásnál, például ételedények, italos üvegek, ajándékkártyák készítésénél.

De ez az anyag sem tökéletes: Alacsonyabb hőmérsékleten olvad, és jobban karcolódik, mint az akril vagy az üveg, ami nem ront az anyag minőségén, de nem lesz olyan esztétikus.

Mindkét anyagot jobban preferálják az akrilnál, mivel erősebbek és ütésállóbbak. Ha biztonságról van szó, akkor ez a két anyag az tökéletes választás. Mindkettő ugyanúgy ideális beltéri és kültéri használatra, és garantáltan hosszú ideig szolgálnak.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat