Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Melyik műanyagokat használd kültéren?

Néhány műanyag lemez manapság már könnyedén UV-állóvá tehető, így kiválóan alkalmazható kültéren is.

Ennek köszönhetően könnyedén ellenállnak a legkülönbözőbb környezeti hatásoknak, és akár hosszú évekig is használhatóak a szabad ég alatt.

Természetesen van pár tényező, amely befolyásolja a környezeti hatásoknak való ellenállás mértékét, úgy, mint a műanyag lemez színe, az időjárási körülmények, a mechanikai stressz, a lemez geometriai alakzata, valamint, hogy milyen mértékben éri a napsugárzás a lemezeket.

A leggyakrabban kültéren használt lemezek az akril és a polikarbonát, ezeket általában üveg helyett használják. Az akril kiváló fényáteresztési képességgel rendelkezik, jobbal, mint a polikarbonát, az utóbbi azonban merevebb, ezért tartósabb és ellenállóbb.

Milyen kültéri felhasználásra érdemes ezeket a lemezeket választanunk?

Napfénytetők, üvegházak, buszmegállók üveg részei, elválasztók, katonai gépjárművek üvegezése, hatalmas üveg falú építmények.

Ezeken túl gyakran használják ezt a kétfajta lemezt műanyag alapanyagú kültéri reklámok elkészítéséhez is, mivel esztétikailag kiemelkedő hatást nyújtanak, számtalan színben elérhetőek, fényáteresztőek, valamint könnyen formázhatóak.

Gyakran használják őket LED világítással együtt, mivel valóban kiváló hatást nyújtanak, emellett sokszor festik, nyomtatják vagy ragasztják őket, mivel a legtöbb felhasználási módra remekül alkalmazhatóak.

Mikor válassz polikarbonátot és mikor akrilt?

Polikarbonát: A polikarbonát nagyfokú ellenállással rendelkezik, és emiatt tartósabb, mint az akril.

Akril: Kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkezik, ahogy azt fentebb is megjegyeztük, ebből a szempontból jobb, mint a polikarbonát. Így amennyiben az esztétikum az első, és nem a külső hatásoknak való ellenállás, érdemes akrilt választani.

Szívesen megtudna róla többet is egy személyes tájékoztató keretén belül? Vegye fel velünk a kapcsolatot az info@valiovaliosolutions.hu email címen keresztül, és  lehetőséget biztosítunk rá.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat