Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

KAPA Plast digitális nyomtatása

Amennyiben reklámgrafikán és digitális nyomtatáson gondolkozol, de még nem választottad ki a megfelelő alapanyagot, biztos, hogy a KAPA Plast lemezen mindenképpen érdemes elgondolkoznod.

Miért?

Elsőként is azért, mert biztosan tökéletes nyomtatási minőséget biztosít, bármely grafika számára. Emellett kiváló stabilitással rendelkezik, felülete pedig sima és kifogástalan minőségű. Nem találsz rajta hézagokat, felesleges mélyedéseket, amelyek ronthatják a grafikád esztétikai megjelenését.

A lemez felületének kifogástalanságát a műanyag bevonattal rendelkező cellukarton réteg adja, amely a KAPA Plast felületi bevonatát adva biztosítja azt, hogy biztosan optimális eredményt kapj digitális nyomtatás során.

Ez a bevonat emellett garantálja a nyomtatáshoz használt tinta gyors megkötését a felületen, UV vagy oldószer alapú nyomtatás esetén.

A hőnek való nagyfokú ellenállás (120 Celsius fok) biztosítja azt, hogy a lemez nagy hőmérsékletnek való kitettség esetén is megőrzi alakját és egyenletes felszínét, még UV lámpák használatakor is.

Mindannyian tudjuk, hogy reklámgrafikáknál kiemelten fontos az, hogy a megjelenített design feltűnő legyen, amelyhez nagyban hozzájárul az is, hogy milyen alapanyagot választunk nyomtatáshoz.

Még többre vagy kíváncsi? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat