KAPA Plast digitális nyomtatása

Amennyiben reklámgrafikán és digitális nyomtatáson gondolkozol, de még nem választottad ki a megfelelő alapanyagot, biztos, hogy a KAPA Plast lemezen mindenképpen érdemes elgondolkoznod.

Miért?

Elsőként is azért, mert biztosan tökéletes nyomtatási minőséget biztosít, bármely grafika számára. Emellett kiváló stabilitással rendelkezik, felülete pedig sima és kifogástalan minőségű. Nem találsz rajta hézagokat, felesleges mélyedéseket, amelyek ronthatják a grafikád esztétikai megjelenését.

A lemez felületének kifogástalanságát a műanyag bevonattal rendelkező cellukarton réteg adja, amely a KAPA Plast felületi bevonatát adva biztosítja azt, hogy biztosan optimális eredményt kapj digitális nyomtatás során.

Ez a bevonat emellett garantálja a nyomtatáshoz használt tinta gyors megkötését a felületen, UV vagy oldószer alapú nyomtatás esetén.

A hőnek való nagyfokú ellenállás (120 Celsius fok) biztosítja azt, hogy a lemez nagy hőmérsékletnek való kitettség esetén is megőrzi alakját és egyenletes felszínét, még UV lámpák használatakor is.

Mindannyian tudjuk, hogy reklámgrafikáknál kiemelten fontos az, hogy a megjelenített design feltűnő legyen, amelyhez nagyban hozzájárul az is, hogy milyen alapanyagot választunk nyomtatáshoz.

Még többre vagy kíváncsi? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat