Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Akril, polikarbonát vagy PET-G?

Mindhárom anyag elérhető lemez formájában, és mindegyiket előszeretettel használják display-k, gépeket védő felszerelések, valamint olyan termékek alapanyagaként, ahol fontos az átlátszóság, valamint a színtelenség.

Mindegyik anyagnak megvan azonban az az előnye, amiért alkalmasabbak egy-egy applikációra.

Az akril elérhető öntött és extrudált változatban. Az extrudáltat gyakrabban használjuk, valamint jóval költségkímélőbb. Az öntött változat az előállítasi procedúra miatt drágább, de emellett jobb optikai tulajonságokkal rendelkezik, mint az extrudált. Az extrudált lemezen ugyanis előfordulhat, hogy látszódnak az extrúziós csíkok.

Az extrudált akrilt általában display-k alapanyagaként, valamint különféle reklámtáblák előállításához használják.

polikarbonát egy nagyon sokoldalú anyag, és elsősorban olyan eljárásokhoz használják, ahol fontos a megfelelő erősség. Fontos megjegyeznünk, hogy ez az anyag nem érintkezhet élelmiszerrel, mivel káros hatásai lehetnek az emberi szervezetre.

PET-G általában különféle eszközök védő bevonataként alkalmazandó, sokkal erősebb, mint az akril, de nem annyira, mint a polikarbonát. A költsége is valahol a kettő között helyezkedik el. A PET-G megfelelő csillogással, merevséggel, valamint kémiai ellenállással rendelkezik, azonban fontos megjegyeznünk, hogy nem UV védett, ezért kültérre nem ajánljuk.

További kérdésed van a témában? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat