Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Thermoformázáshoz használt műanyagok

A thermoformázás egy rendkivül egyszerű eljárás, amely során a műanyagot olyan hőmérsékletűre melegitik, amely lehetővé teszi annak a formázását.

Az eljáráshoz leggyakrabban PET-et használnak, de összesen hat olyan műanyag tipus létezik, amely leginkább alkalmas ezen eljáráshoz. Ezek az anyagok az ABS, HIPS, HDPE, PVC, PET, PET-G.

ABS: ez az anyag rendkivül gyakran használatos ezen műanyag formázási eljáráshoz. Leggyakrabban csövek előállitásához, valamint hangszerek, játékok gyártásához használják.

HIPS: a HIPS egy meglehetősen merev lemez, és általában csomagolásokhoz használják, mint ételek, italok, üvegek védőcsomagolása. Meglehetősen olcsón előállithatoak belőle termékek.

HDPE: A HDPE egy alacsony sűrűségű polietilén, amely egyúttal rendkiül erős. Számos applikációhoz használják, úgy, mint műanyag zacskók előállitása vagy üvegek, kábelek.

PVC: A PVC a harmadik leggyakrabban használt műanyag. Erős, megfelelő struktúrával rendelkezik, emellett jelentős mértékben ellenálló. Alacsony költsége miatt előszeretettel használják, leggyakrabban reklámipari jelzések és kábelek előállitásához.

PET: Leggyakrabban üvegek előállitásához használják. Ahhoz, hogy formázás után megfelelően ellenálló legyen, a thermofomrázás után száradni kell hagyni. Miután ez megtörtént, nagyfokú ellenállással rendelkezik. Egyike a leginkább újrahasznositható műanyagoknak.

PET-G: A PET-G a PET glikol adalékot tartalmazó változata. Általában csomagoláshoz használt eszközök előállitásához használják.

További kérdésed van a témában? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!


Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat