Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

100% papír, 100%-os eredmény

Megfelelő merevség és erősség, egyedülálló struktúra…
A DISPA az egyik legkiválóbb választás akkor, ha rövidtávú felhasználásra keresel marketing célú reklámtáblákhoz alapanyagot!

Miért?…

Mert a DISPA minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely fontos egy display elkészítéséhez. Sima, egyenletes felszín, kiváló nyomtathatóság, megfelelő merevség és stabilitás, 100%-ig újrahasznosítható papír alapanyag.

A lemez belső szerkezetét alkotó réteg kifejezetten úgy lett kialakítva – és sikeresen tesztelve -, hogy különféle profilok használata esetén is megőrizze teljes stabilitását.

Milyen feldolgozási módokat alkalmazhatsz rajta?

Nyomtatás: digitális és szitanyomás esetén is kiváló eredményt érhetsz el vele.
Laminálás: ideális előnyomtatott, kétoldali offszet litho módszerrel nyomott lemez laminálásához
Vágás: CNC vágáshoz és stancoláshoz is megfelelő, a tökéletes eredményhez semmiféle különleges szerszám vagy technológia nem szükséges.

Nyomtass kiváló minőségű grafikákat, készíts különleges formájú táblákat stancolás vagy késsel való vágás segítségével, vagy laminálj – abban biztos lehetsz, hogy a DISPA minősége a felhasználási idő végén is ugyanolyan tökéletes lesz, mint akkor, amikor a belőle készített terméket kihelyezted.

Milyen termékek elkészítéséhez ajánljuk?

Rövidtávú felhasználásra szánt reklámanyagok, felfüggesztett hirdetések, display-k, POP és POS termékek

Miért érdemes kipróbálnod?

Mert könnyű súlya miatt egyszerű dolgoznod vele,
Mert fényes, fehér felszíne optikailag kiváló eredményt ad,
Mert erős, merev és stabil lemez,
100%-ig újrahasznosítható papírból készült
Gyorsan, hatékonyan és egyszerűen feldolgozható, mindenféle speciális szerszám használata nélkül.

Szeretnél még többet megtudni az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat