Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Dibond kültéri felhasználásra

Amennyiben a műanyagiparban dolgozol, egészen biztos, hogy Te is találkoztál már a Dibond, azaz az alumínium kompozit lemezzel. A Dibond az első, piaci forgalomban is elérhető, kifejezetten reklámipari felhasználására szánt alumínium kompozit lemez neve volt, ma már számos márkanév alatt megtalálod.

Az anyag fő jellemzői a könnyű súly, a sokoldalú felhasználhatóság, valamint a könnyű feldolgozás voltak, ahogyan ma is. A Dibond gyakorlatilag 2 darab alumínium lemez közé “beszorított” polietilén mag. A designerek, reklámügynökségek, kirakatrendezők, valamint bútor készítők előszeretettel dolgoznak vele, a fent felsorolt okok, valamint időtállósága miatt.

Ahogy telik az idő, úgy érhető el az anyag egyre többféle színben, különböző felületekkel és méretekkel, amely szintén kedvező a reklámszakemberek számára.

Kültéren elsősorban különféle jelző/és megállítótáblákhoz használják őket, valamint display-ekhez és világító dobozokhoz. Röviden összefoglalva a legtöbb olyan eszközhöz, amelynek a célja a figyelemfelkeltés.

Mennyire ellenálló az anyag kültéren?

UV-állóság: a fekete maggal rendelkező lemez a legalkalmasabb a kültéri felhasználásra, a lemezek a színüket sokáig megőrzik.

Felület időtállósága: nagyban függ a lemezen lévő festék vastagságától.

Hőmérséklettel szemben való ellenállás: -50 és + 80 Celsius között ellenálló.

Hőtágulás: az üveghez, PVC-hez vagy akrilhoz hasonlítva alacsony.

Összehasonlítása a teljesen alumíniumból készült lemezekkel: hőtágulása hasonló, mint a teljesen alumíniumból készült lemezeknek, könnyen applikálható a rajta lévő védőrétegnek köszönhetően.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy az alacsony súly, valamint a nagyfokú dimenzionális stabilitás miatt a Dibond egy rendkívül közkedvelt alapanyag. Még a 2050 mm széles lemezeket is meglepően egyszerű kezelni. Emellett a nyomtatott grafikák is kiváló minőségben jelennek meg rajtuk, és ellenállóságuk miatt garantált, hogy hosszan láthatod az elkészített reklámgrafikát.

Szeretnél még többet megtudni az anyagról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat