Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Pet, A-Pet és Pet-G

Mit kell tudnod róluk?

A PET gyakorlatilag poliészter, aminek a kémiai elnevezése polietilén theraphtalate. Gyakorlatilag egy olyan gyantáról beszélünk, amely az egyik leggyakrabban használt műanyagot jelenti. A különféle fogyasztási cikkek, élelmiszerek, valamint italok csomagolásának alapanyagát is sokszor a PET adja.

A csomagolás készítők azért szeretik ezt az anyagot, mivel erős és sokoldalú. A vásárlók azért részesítik előnyben, mert biztonságos, valamint 100%-ban újrahasznosítható. A PET nem bocsát ki semmiféle káros anyagot akkor, ha például élelmiszerrel érintkezik, így ideális csomagolóanyag az élelmiszeriparban.

Mi a különbség a Pet, A-Pet és Pet-G között?

A PET poliészter, amelynek a kémiai neve polietilén theraphtalate. A PET-et alkotó polimerek két különböző csoportban kapcsolódhatnak össze: kristályos és amorf. Gyakrolatilag a legtöbb PET, amellyel érintkezésbe kerülsz, az amorf; kivéve azokat a PET élelmiszer tárolókat, amelyek mikróba is betehetőek. Ezek ugyanis kristályos szerkezetű polimerekből állnak. (PET-C).

Az átlátszó PET termékek, mint például a vizes palackok, leggyakrabban A-PET-ből készülnek, de sokszor az “A”-t lehagyják az elnevezésből. Az “A” azt jelöli, hogy a PET amorf állapotban került ömlesztésre a gyártás során.

A PET alkalmas számos feldolgozásra; például thermoformázás, fröccsöntés vagy extrudálás.

A PET-G, ami glikolt tartalmaz, valamivel puhább, mint az A-PET, és kicsit könnyebben karcolódik. Azonban egyszerűbb vágni, így sok feldolgozó, akinek nincsen elég kifinomult műanyag vágó eszköze, inkább PET-G-t használt.

Emellett a PET-G kiválóan alkalmazható olyan végtermékek elkészítéséhez, ahol kiemelt szerepet kap az ütésállóság – erősségét a legbonyolultabb formázás után sem veszíti el.

Attól függetlenül, hogy az A-PET és PET-G előállítása, valamint összetevői között nagy különbségek vannak, sok esetben azonos a felhasználási módjuk. Vákuumformázás során például egyik sem igényel szárítást, így megkönnyítik ezt a fajta feldolgozást. Emellett mindkettő könnyen vágható és formázható, víz -és vegyi anyag taszító.

Szeretnél még többet megtudni az anyagokról? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat