Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Az akril polírozása

Az akril polírozására sokszor sor kerülhet, ám legfőképpp akkor, amikor a különféle feldolgozási metódusok során mattá válik az anyag felszíne. Mivel az akrilt gyakran használjuk vizuális reklámok alapanyagaként, fontos az, hogy a szabad szemmel jól látható részeket rendszeresen polírozzuk.

A polírozásnak különféle módszerei léteznek, nézzük meg a három leggyakoribbat:

  • Láng polírozás
  • Kézzel történő polírozás
  • Lézervágás

Lángpolírozás

A lángpolírozás során az akrilt 270-330 celsius fok körüli hőmérsékletű lánggal polírozzák. A művelelet során megolvad az akril felszíne és szép tisztává válik.

Általában ezt akkor használjuk, ha egy egyébként nehezen elérhető helyen kell az akrilt políroznunk, például az anyag elhajlik.

Elsősorban az extrudált plexit szoktuk lángpolírozni, meghatározott lemezvastagság esetén; az öntött plexi könnyen égettnek nézhet ki a procedúra után.

Kézzel történő polírozás

Az akrilt könnyen megtisztíthatjuk egy puha pamut rongy, vagy egyszerű, kézi polírozó segítségével. Ekkor nincs is másra szükségünk pluszban, mint egy megfelelő polírozó kiválasztása.

Ehhez mi a ValioShine termékcsaládot ajánljuk.

Lézervágás

Lézervágás során gyakorlatilag darabokat vágunk le az akril lemezből, és ennek köszönhetően a szélek automatikusan láng polírozottakká válnak.

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat