Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Kitűnő választás a csomagolóiparban! Karton vagy plasztik?

Miből készítsük el a termékek tárolásához szükséges rekeszeket? Hogyan lehet a sérülékeny termékeket a leghatékonyabban és legbiztonságosabban szállítani?

Sokaknak okoz gondot az, hogy bizonyos termékek/anyagok biztonságos szállításához, tárolásához milyen megoldások léteznek. Válasszanak drágábbat, de tartósabbat? Olcsóbbat, de sérülékenyebbet?

Az optimális eredmény eléréséhez több szempontot is figyelembe kell vennünk, például, hogy milyen hosszú távon kívánjuk az adott tárolót használni, milyen körülmények között kívánjuk azt tartani, valamint, hogy milyen termékek tárolása a cél?

Van egy olyan polipropilén alapanyagú termék, amely a legtöbb célra megfelel, tartós, és még megfizethető is. A kartonplaszt, azaz ValioPlast lemez az egyszerű kartonnal szemben ellenállóbb – például vegyszer-és vízálló -, rendkívül masszív, lépésálló, emellett költséghatékony, könnyen vágható és biegelhető.

Könnyű súlya, valamint környezetbarát tulajdonságai miatt előszeretettel alkalmazzák a csomagolóiparban, emellett megfizethető ára, és jóval nagyobb ellenálló képessége miatt sokkal praktikusabb, mint az egyszerű karton.

Kapa Plast

A Kapa Plast egy vékony, rendkívül könnyű súllyal rendelkező habtábla, amely biztosan minőségi megoldást kínál beltéri reklámhordozók előállításához.

Miért  jobb, mint a többi?

habtábla könnyű súlyát a belsejében található polyurethane-mag biztosítja, amelynek szerkezetét úgy kell elképzelnünk, mint levegővel teli buborékok összekapcsolódását egy méhsejtes szerkezeten keresztül. A szerkezetet kétoldali, alsó és felső cellulóz karton borítás fogja össze, amelynek eredménye egy olyan sima felszínű reklámalapanyag, amelyet egyenletessége, könnyű súlya, megfelelő merevsége és kiváló minősége tesz nélkülözhetetlenné.

A jó minőséget a termék fejlesztése mögötti 40 év garantálja, amely során az előállítók arra törekedtek, hogy mind minőségi, mind felhasználási tekintetben megfeleljenek a felhasználók követelményeinek.

Mire használható?

A Kapa Plast kiválóan alkalmazható a legkülönfélébb beltéri reklámhordozók előállításához, mivel amellett, hogy egyszerűen megmunkálható, felülete rendkívül könnyen nyomtatható.

Kiválóan alkalmas digitális nyomtatásra, szitanyomásra, laminálásra, bármilyen beltéri reklámhordozó  pl. POS/POP, 3D-s modellek- előállítására.

A fent felsorolt tulajdonságok mellett fontos szempont a termék környezetbarát tulajdonsága, azaz csak olyan összetevőket tartalmaz, amelyek megfelelnek minden környezeti előírásnak.

Elérhető méret: 5mm x 3050mm x 1530mm és 10mm x 3050mm x 1530 mm

Bővebb információért vegye fel a kapcsolatot velünk!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat