Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Az egyszerhasználatos műanyagok sorsa a járvány után

2019 nyarán mindenhonnan olyan hírek jutottak el hozzánk, hogy az egyszer-használatos műanyagok a felelősek a környezetszennyezésért, és káros hatásai gyakorlatilag az első helyen állnak a legtöbb környezet rongáló elem közül.

Az év első felében kitört járvány miatt azonban olyan mértékű, az egész emberiséget érintő változások keletkeztek, amelyeknek hasonló hatásai voltak, mint a spanyol náthának. És, ahogy a legtöbb ipart valamilyen módon érintette a járvány, a műanyag-ipar sem kerülhette el a változásokat.

Minden egyes személy érintett (volt), mindenkinek gyorsan volt szüksége szappanra, fertőtlenítő spray-re és kendőkre annak érdekében, hogy eredményesen fel lehessen venni a harcot a vírussal szemben. Hatalmas volt az igény ezekre a termékekre, és a gyártóknak plusz munkaerőt kellett bevonniuk annak érdekében, hogy a megfelelő mértékű termelés fenntartható legyen.

Hogy miként érintette ez a műanyagipart? Hirtelen a többször-használatos műanyagokra nemigen volt szükség, ismét visszatért az egyszer-használatos műanyagok kora. Mindez igaz volt a zacskókra, az eldobható kesztyűkre, és úgy néz ki, ez a tendencia kihat, legalább jövő évig.

Kérdés, hogy ebben a helyzetben mit tehetünk a környezetünkért?

Olyan megoldásban kell gondolkozni, ami segíti csökkenteni a keletkezett hulladék mennyiségét, de emellett higiénikus is. Úgy, mint tartós, könnyebb súllyal rendelkező szappantartók vagy fertőtlenítő tégelyek; a könnyebb súllyal rendelkező csomagolás – ami talán esztétikailag nem a legoptimálisabb – már valamennyi segítséget nyújthat. Emellett fontos az olyan design kialakítása, amely minimális emberi érintést igényel, így növelve a megfelelő higiéniát, és az újrahasználhatóságra való hajlandóságot.

A boltokban található palackok helyzete nem változott olyan nagy mértékben, a sok helyen bevezetett mennyiségi korlátozás miatt; azonban a gyártók részéről még nagyobb a törekvés az újrahasznosított üvegek használatára (kémiai újrahasznosítás révén).

Az bizonyos, hogy a járvány új kihívások elé állította a műanyag ipart, és ezek közül az egyik az, hogy a bizonyos, műanyag csomagolással ellátott termékekre jelentősen megnőtt a kereslet. A szerencse az, hogy az ipar felismerte a válzotatások szükségességét, és dolgoznak újabb stratégiák bevezetésén.

Forrás: https://www.plasticstoday.com/packaging/future-single-use-packaging-post-pandemic-world/125084403963256

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat