Műanyag reklámipari alapanyagok 15 év tapasztalatával

Tudjuk, hogy profi reklám-, építő- vagy nyomdaipari szakemberként vásárlói számára gyorsan, pontosan és a lehető legjobb minőségben szeretné biztosítani termékeit és szolgáltatásait. Mi ebben tudunk segíteni önnek.

Minőségi alapanyagok az igazán profi eredményért

Az elmúlt több mint 15 évben több ezer önhöz hasonló műanyagfeldolgozással foglalkozó szakértővel dolgozhattunk együtt. A közös tapasztalatainkat felhasználva válogattuk össze minőségi termékeinket, valamint alakítottuk ki a műanyag alapanyagaink és késztermékeink kínálatát:

Minőség. Megbízhatóság. Szakértelem.

A Valio-Solutions még ennél is több! Szakértő csapatunk nap mint nap azért dolgozik, hogy ön minden segítséget megkapjon műanyag alapanyagaink és késztermékeink használatához és így a mindennapi munkájához.

Átvesszük a műanyag vágási maradékot

A nálunk vásárolt műanyag alapanyagok feldolgozása során keletkezett vágási maradékot egy speciális BIG BAG-ben átveszük öntől, amennyiben az alábbi három műanyag kategóriába tartozik: extrudált és öntött PMMA (plexi), habosított és tömör PVC, valamint polisztirol és Hips. Hozzon tudatos döntést a Földünkért és az ön cégéért!

ISO minőség és elkötelezettség a kiválóság iránt

Büszkék vagyunk arra, hogy a műanyag-feldolgozás és kereskedelem területén olyan minőségirányítási rendszert működtetünk, amely megfelel az ISO 9001:2015 szabvány valamennyi követelményének. 

A tanúsítvány garantálja, hogy a folyamatok megfelelnek a vevői igényeknek és a vonatkozó előírásoknak, valamint aprólékos mérési technikákat biztosít a hatékony korrekciós intézkedésekhez.

A Valio-Solutions Kft.-nél elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb minőségű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsuk.

Az akril és a víztiszta műanyagok

Amikor víztiszta műanyag lemezt keresünk, általában az első lehetőség, ami eszünkbe jut az nem más, mint az akril. Majd alaposabb kutatás után számos olyan műanyag is szembe jön, amellyel – ha nincs tapasztalatunk – nagy eséllyel nem is találkoztunk.

Sokszor olyan kérdések is felmerülnek, hogy az akril gyakorlatilag üveg? Van különbség az akril és a műanyagok között?

Az akril műanyag, azonban nem minden műanyag akril. Az akril polimetil metakrilát, ami a leggyakrabban használt műanyag típus.

Az akril, mint azt már említettük, számtalan márkanév alatt létezik, mint plexiüveg, Altuglass vagy nálunk ValioGlass.

Az akrilnak van fröccsöntött változata, amely révén számtalan átlátszó tárgyat készíthetünk. Sokszor az akrult az üveg helyettesítésére használják. A polisztirénnel ellentétben az akril nem hajlamos az elszíneződésre, valamint az opálosodásra. Sokkal erősebb, mint az üveg, ezért használják előszeretettel annak helyettesítésére.

Acrylic Bakery Display Case

Az akrilt gyakran használják diplay alapanyagként is kifogástalan megjelenése és strapabírósága miatt.

Ahogy már arról korábban szó esett, az akril helyettesíthetjük polikarbonáttal is akkor, ha extrém nagyfokú ellenállást szeretnénk elérni. Sokan a polikarbonátot az üveg “törthetetlen” változataként tartják számon, holott ez nem igaz, de tény, hogy sokkal erősebb, még az akrilnál is. Azonban azt tudni kell róla, hogy az akrillal ellentétben, hajlamos az elsárgásodásra.

Kérdésed van azzal kapcsolatban, hogy melyik műanyagot válaszd munkádhoz? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van? Szívesen segítünk!

Ha kérdése van műanyag reklámipari termékeink, kiegészítő termékeink, kész megoldásaink, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink a lehető leghamarabb felveszik majd önnel a kapcsolatot.

Kapcsolat